Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Stimata Doamna Director / Stimate Domnule Director,

Ne face o deosebita placere sa va informam ca ROMEXPO S.A. in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania – APMR si Asociatia Clubul Roman de Mobila - ACRM, va organiza in perioada 8 - 11 Martie 2018, a patra editie a

MOBILA EXPO
Targ de mobila cu vanzare

MOBILA EXPO se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Targul se adreseaza publicului larg, care va gasi o mare varietate de mobilier clasic si modern, bucatarii, canapele, fotolii, saltele, dar si mobilier pentru spatii publice. Noutatea absoluta pe care MOBILA EXPO o aduce pe piata targurilor de profil din Romania este faptul ca vizitatorii vor putea achizitiona cu usurinta produsele expuse si, in acelasi timp, vor beneficia de oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestarii, pentru comenzile si contractele incheiate in targ.

Motive de a participa la MOBILA EXPO 2018:

  • Beneficiati de oportunitatea de a va organiza participarea intr-un pavilion construit la standarde internationale;
  • Ofertele speciale prezentate de firma dumneavoastra vor fi promovate in avans publicului vizitator prin site-ul manifestarii, newslettere speciale si prin brosuri care vor fi distribuite atat in cadrul parteneriatelor incheiate, cat si fiecarui vizitator in parte;
  • Veti intensifica vanzarile intr-un timp foarte scurt;
  • Veti fi beneficiarii unui concept total - casa de la A la Z, manifestarea avand tematica complementara expozitiilor ce se vor desfasura in aceeasi perioada in pavilioanele alaturate: Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Antique Market;
  • Aceste expozitii de referinta au reunit la editia precedenta peste 480 de companii expozante din 21 tari, pe o suprafata de 18.000 metri patrati si un numar de 20.000 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.
  • Evenimentul va fi promovat unui public atent targetat prin intermediul spoturilor TV si radio, prin articole in presa scrisa, prin campanii outdoor si indoor si online prin website-ul propriu si pe retele de socializare.

Inregistrare
Va invitam sa va alaturati participantilor la targul MOBILA EXPO 2018 completand formularele de inscriere ce sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.mobila-expo.ro, si sa contactati, pentru informatii suplimentare, echipa de proiect care va sta cu placere la dispozitie.

Avem convingerea ca veti considera valoroase si pline de interes pentru Dumneavoastra proiectele, ideile si persoanele pe care le veti regasi in cadrul targului MOBILA EXPO, acestea constituindu-se, in final, intr-o contributie importanta la succesul afacerii pe care o dezvoltati.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la targul MOBILA EXPO 2018, va rugam sa contactati:

Mihaela Pane – Manager Proiect Romexpo
Mobil: 0749 275.222; Fax: 021 207.70.70
Email: mobila-expo@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro

Gabriela Chise – Manager Proiect APMR
APMR Mobil: 0722 376.989; Fax: 021 315.51.50
Email: gchise@industriamobilei.ro

Iuliu Moldoveanu – Manager Proiect ACRM
Mobil: 0727 141 912;
Email: iuliumoldoveanu@acrm.ro

Web: www.mobila-expo.ro


Asigurandu-va, si cu aceasta ocazie, de intreaga noastra disponibilitate de colaborare, ramanem

Cu consideratie,

Mihai Costris
Director General

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
Copyright (c) 2017 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate