Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Novatik WOOD si GERARD Alpine,
prezentate în cadrul CONSTRUCT Expo 2018

Ediția 2018 a celui mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii din România, CONSTRUCT EXPO, va avea loc între 8 și 11 martie.
La eveniment se reunesc firme importante din domeniu, fiind o ocazie pentru antreprenorii şi experţii în construcţii să dezbată subiecte la zi despre tendințele, politicile și viitorul industriei de resort. Construct Expo se adresează și publicului larg interesat de echipamente şi utilaje pentru uz propriu.

Pe langă componenta expozițională, evenimentul beneficiază și de o serie de activități conexe menite să aducă laolaltă specialiști (ingineri, arhitecți, manageri), asociații, autorități de la nivelul administrației centrale, producători, importatori și distribuitori de produse și servicii dedicate tuturor categoriilor de construcții.

CONSTRUCT EXPO se va desfășura într-unul din noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a finalizat în 2017, Pavilionul B2.

Novatik WOOD si GERARD Alpine – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul sistemelor de invelitori Novatik si reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor Gerard si Delta, va prezenta in cadrul expozitiei CONSTRUCT Expo 2018 (8 – 11 martie) cele mai noi profile din gama sistemelor de invelitori NOVATIK si GERARD. Timp de patru zile, cele trei brand-uri vor fi expuse in pavilionul 2, standurile 223 si 224.

Noul profil Novatik® WOOD - a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al sindrilei din lemn cu avantajele unui material robust, modern si usor, pastrand insa toate beneficiile unui acoperis metalic (solid, durabil, cu greutate redusa si rezistenta sporita la coroziune). Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, sindrilele metalice Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare.

Noul GERARD®Alpine a fost creat în Noua Zeelandă pentru a reproduce aspectul natural al acoperișurilor tradiționale europene din ardezie. GERARD® ALPINE oferă un aspect neted, liniar, cu o ușoară notă rustică, fiind potrivit atât pentru arhitectura contemporană, cât și pentru cea tradițională. GERARD® Alpine este realizat din oțel cu protectie de aluminiu-zinc. Bariera de protecție a aluminiului și protecția de sacrificiu a zincului sunt combinate pentru a asigura protecția substratului de oțel. Rasina acrilica, granulele de piatra naturala si lacul acrilic asigura o protectie suplimentara aliajului, sporindu-i durabilitatea.

Pentru 2018 ne-am propus sa profitam de avantajele oferite de trend-ul puternic din piata invelitorilor, ce ne indica un apetit crescut al arhitectilor si clientilor pentru invelitori usoare, plate si cu design minimalist. Avem in portofoliu exact acest tip de produse si acestea sunt cele care ne-au permis, inca din 2017, sa atacam segmente noi de piata.

Ne dorim ca in 2018 sa lansam cel putin un nou produs, bugetele fiind in curs de definitivare. Suntem o companie tanara si o parte importanta din filosofia noastra o reprezinta inovatia. Ne-am propus ca in fiecare an sa devenim din ce in ce mai buni, iar asta se traduce in crearea de produse unice, studiate, care sa rezoneze cu persoanele aflate in cautarea unui stil diferit ce poate sa-i scoata din anonimat.

Una dintre valorile pe baza careia am construit compania este INOVATIA. Nu este un cuvant oarecare pentru noi, ci este o deviza. Inovatia este cea care ne-a propulsat in business-ul cu acoperisuri si tot ea este cea care ne mentine in topul companiilor de profil. Parte din strategia noastra de crestere pe termen lung este introducerea de noi solutii inteligente pentru acoperis care sa-i incante pe clienti si sa le ofere arhitectilor posibilitati noi de a crea proiecte deosebite.

In standul companiei Final Distribution vor fi expuse toate cele 7 profile ale tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala Gerard, sistemele de invelitori Novatik (tigla metalica in panouri mici, tabla prefaltuita, sisteme pluviale) si membranele de protectie pentru acoperis Delta. Cele trei brand-uri vor fi expuse in pavilionul 2, standurile 223 si 224.

Novatik - un acoperis sigur si eficient, recomandat si in conditii de vreme extrema

Sistemele de invelitori Novatik - produse in Romania, prezinta o serie de avantaje care le recomanda atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari. Forma optima a modulelor Novatik si greutatea redusa a acestora garanteaza buna functionare a acoperisului si functia de siguranta a acestuia. In gama tiglei metalice Novatik sunt prezente 3 profile:

     •  Novatik Slate (acoperire Mat si High Coat)
     •  Novatik Wood (acoperire Mat)
     •  Novatik Classic (acoperire Mat si High Coat)

Novatik SLATE – minimal, robust si cu personalitate! Profilul Novatik Slate a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de constructie robust, modern si usor.

Elementele liniare puternice si liniile orizontale indraznete fac din Novatik Slate alegerea ideala pentru toate tipurile de constructii noi si renovari. Suprafetele netede si profilul cu inaltime redusa sunt deosebit de potrivite pentru invelitori cu geometrie complexa si inclinatii de minim 16 grade.

Cu Novatik Slate ai un acoperis cu un design simplu, cu o estetica functionala, minimalista si fara elemente inutile care incarca arhitectura cladirii.

Novatik WOOD – un acoperis care se intretine singur! Frumusetea naturala a sindrilei din lemn a fost recreata cu profilul Novatik Wood – acoperis metalic cu aspect de sindrila. Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, sindrilele metalice Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare.
Fiecare modul Novatik Wood este realizat printr-o tehnologie moderna de presare a otelului, obtinand o sindrila metalica cu nervuri pronuntate, ce imprima aspectul de neconfundat al sindrilei de lemn.

Novatik CLASSIC – invelitoarea pentru cei mai pretentiosi clienti. Designul tiglei metalice Novatik Classic a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle traditionale, dar intr-o forma originala. Dimensiunile au fos alese special pentru a crea o serie de avantaje: manipulare si depozitare facila, spatiu redus de depozitare, mijloace de transport de gabarit redus (acces facil in mediul urban), diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa.

Novatik Classic este disponibil in doua variante:
   -  Novatik Classic Mat - 15 ani garantie estetica si 25 de ani garantie tehnica;
   -  Novatik Classic High Coat – 20 de ani garantie estetica si 35 de ani garantie tehnica.

Novatik CLICK - pentru linii purrrfecte! Tabla prefaltuita este considerata a fi tipul de invelitoare cel mai apropiat de traditionalele acoperisuri faltuite. De aceea tablaprefaltuita Novatik Click este solutia potrivita atat pentru renovari si restaurari, dar si pentru arhitecturi ultra-moderne.
Tabla prefaltuita Novatik Click este disponibila in doua variante:

  • Novatik Click: prindere prin suruburi
  • Novatik Click S: prindere prin cleme de inox, sistem cu un comportament imbunatatit la dilatarea panourilor de tabla

Forma, dimensiunile si faltul prefabricat asigura costuri reduse fara sa compromita performantele tehnice necesare unei invelitori de calitate.

  • Aspect plat ireprosabil
  • Rezistenta deosebita la coroziune
  • Sistem de fixare atat in suruburi, cat si prin cleme de inox
  • Sistemul este recomandat pentru pante de minim 6°
  • Usor de instalat

Novatik Click indeplineste cerintele clientilor aflati in cautarea unui acoperis rafinat, cu un look modern, dar totodata durabil si sigur.

GERARD – Un acoperis pentru o viata

In urma cu mai mult de 50 de ani, AHI Roofing din Noua Zeelanda a produs primele tigle metalice texturate din lume, iar de atunci a ramas pionierul acestei tehnologii. Azi, tiglele Gerard sunt produse din otel acoperit cu un strat de Zincalume ce asigura o rezistenta de pana la 9ori mai mare decat otelul galvanizat. Aspectul natural este dat de stratul de piatra naturala. Toate acestea impreuna cu sistemul unic de imbinare a modulelor, permit acoperisurilor Gerard sa reziste conditiilor climatice extreme. Mai mult, tiglele Gerard se numara printre cele mai usoare invelitori de pe piata, fiind de pana la 7 ori mai usoare decat tiglele traditionale si in acelasi timp mai sigure si mai rezistente in caz de cutremur. Acestea sunt motivele pentru care acoperisurile Gerard sunt prezente in peste 80 de tari in lume.

Dincolo de aspectul estetic deosebit al profilelor Gerard, avantajele tehnologice sunt remarcabile. Modulele de tigla Gerard au o structura stratificata, fiind realizate din otel foarte maleabil, rezistent si usor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®) cu proprietati anticorozive. Peste acest strat este aplicat un strat de pasivizare (un lac acrilic si o rasina acrilica) ce actioneaza ca inhibitor de muschi, licheni si alge, iar finisajul este realizat cu granule de piatra naturala, acoperite la randul lor cu un lac acrilic transparent ce acopera porii pietrei si constituie o ultima bariera de protectie.

GERARD este nr. 1 pe piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, datorita caracteristicilor sale tehnice, dar si diversitatii de profile si variante coloristice. Gerard a tinut cont intotdeauna de stilul arhitectural pe care acoperisul il imprima casei. De aceea, ofera o gama variata de profile: Heritage, Classic, Shake, Shingle, Milano, Diamant, Alpine si peste 10 variante coloristice.

Novatik - Mai mult decat un simplu sistem pluvial

Gama de produse Novatik adauga portofoliului Final Distribution si sistemele de jgheaburi si burlane Novatik Ronda (semicircular) si Novatik Quadra (rectangular), completand in felul acesta solutiile pentru acoperisuri premium. Sistemele de colectare a apelor pluviale Novatik au fost gandite ca sisteme flexibile, care ofera beneficiarilor optiuni in ceea ce priveste designul, culoarea, variantele de acoperire si materia prima.
Pentru a produce sistemele Novatik Ronda si Novatik Quadra, Final Distribution utilizeaza otel de cea mai buna calitate, protejat impotriva coroziunii de cate un strat de zinc pe fiecare fata, beneficiind astfel de protectie pe ambele parti.

DELTA® - Alegerea corecta a foliilor pentru protectia acoperisului

Asupra acoperisului actioneaza o serie de factori, atat externi (vant, zgomot, ploaie, expunere UV), cat si interni (vapori de apa, variatii de temperatura). Din aceste cauze, etanseitatea acoperisului si a fatadelor este hotaratoare pentru stabilirea confortului interior. Un acoperis etans limiteaza riscul aparitiei condensului, imbunatateste eficienta termoizolatiei si se fac semnificative economii de energie, optimizeaza functionarea dispozitivelor de ventilare.

Bariera de vapori are rolul de a impiedica circulatia aerului din interior spre exterior si limiteaza cantitatea de vapori transportata spre exterior. Folia anticondens permite vaporilor ajunsi in stratul de termoizolatie sa iasa cat mai rapid spre exterior si impiedica formarea condensului care ar afecta termoizolatia. Totodata impiedica patrunderea condensului, ce se poate forma sub invelitoare, in stratul de termoizolatie.

Despre Final Distribution:
Compania Final Distribution este producatorul sistemelor de invelitori metalice NOVATIK - tigla metalica in panouri mici si tabla prefaltuita, sisteme de jgheaburi si burlane. Brandul Novatik, oferă soluții premium pentru acoperișuri, fiind un sistem performant, fabricat 100% în România. Faptul ca Novatik oferă sisteme sigure de învelitori (suprapuneri perfecte, design modern, pierderi reduse, materie primă de foarte bună calitate și sisteme de jgheaburi și burlane care se potrivesc oricărui tip de proiect architectural) reprezintă un avantaj competitiv care recomandă Novatik atât pe piața internă cât și pe piața externă.

Din anul 2003, Final Distribution este reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA – membrane pentru acoperisuri. Astazi, compania este lider pe piata de nisă a tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala, avand ca misiune oferirea de solutii pentru acoperisuri performante, este¬tice, durabile si inovatoare, impreuna cu servicii de calitate.

Produsele sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).

Pentru mai multe informații, vizitați standul Final Distribution, amenajat in cadrul CONSTRUCT EXPO!

Program de vizitare CONSTRUCT Expo:
8 - 10 martie (joi-sâmbătă), între orele 10.00 și 18.00
11 martie (duminică), între orele 10.00 și 16.00


Acces:
Bilet intrare adulti/studenti: 10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate


Alte informații despre eveniment, pot fi obținute prin intermediul:

www.constructexpo.ro
construct@romexpo.ro
Construct Expo Romexpo

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
Copyright (c) 2018 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate