Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Alb-Rebar, Aplichem, Blumaq RO si Klinker Romania,
prezente la CONSTRUCT EXPO

Ediția 2018 a celui mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii din România, CONSTRUCT EXPO, are loc între 8 și 11 martie.
La eveniment se reunesc firme importante din domeniu, fiind o ocazie pentru antreprenorii şi experţii în construcţii să dezbată subiecte la zi despre tendințele, politicile și viitorul industriei de resort. Construct Expo se adresează și publicului larg interesat de echipamente şi utilaje pentru uz propriu.

Pe langă componenta expozițională, evenimentul beneficiază și de o serie de activități conexe menite să aducă laolaltă specialiști (ingineri, arhitecți, manageri), asociații, autorități de la nivelul administrației centrale, producători, importatori și distribuitori de produse și servicii dedicate tuturor categoriilor de construcții.

CONSTRUCT EXPO se va desfășura într-unul din noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a finalizat în 2017, Pavilionul B2.

Companiile expozante vin cu o serie de noutati

Alb - Rebar (alb-rebar.com), producător de armaturi din fibra de sticlă, vine la CONSTRUCT EXPO cu:

  • armaturi din material compozit,
  • fibra de sticla impregnata cu rasina poliesterica, care se foloseste la armarea structurilor si constructiilor din beton.

APLICHEM (www.aplichem.ro), producator de utilaje si masini unelte pentru prelucrarea metalului, vine la CONSTRUCT EXPO cu:

     • utilaje pentru producerea, manual, la rece, a obiectelor metalice, decorative si functionale pentru:

- grilaje pentru imprejmuiri si balcoane
- balustrade pentru scari si terase
- mobilier de interior sau pentru gradini si parcuri
- lustre, lampadare, suporturi pentru lumanari
- alte articole din metal

Noutatile pe care APLICHEM le prezinta la CONSTRUCT EXPO constau in:

  • noua gama de utilaje – editia 2017 – ce concura la executia, manual, la rece, a obiectelor de decoratiuni
  • preturi promotionale
  • sesiuni de scolarizare pentru personalul de executie al cumparatorilor utilajelor companiei
  • demonstratii practice, pentru a ilustra capacitatea si manevrabilitatea utilajelor prezentate.

Sursa foto: Aplichem SRL

KLINKER ROMANIA (www.klinker-romania.ro), companie cu o prezenta notabilă, de peste 15 ani, în domeniul comercializării de caramida aparenta și pavaj, este prezenta la CONSTRUCT EXPO. Compania se bucura de exclusivitate în ceea ce privește produsele Feldhaus Klinker pe piața locala.


De asemenea, Klinker Romania este unicul distribuitor autorizat in ceea ce priveste produsele ABC Keramik. Oferta companiei pe parcursul zilelor CONSTRUCT EXPO consta intr-o gama variata de modele de: caramida aparenta de placat, caramida aparenta de zidit, pavaj si pardoseala, in cadrul expozitiei, putandu-se vizualiza o parte dintre acestea, in functie de disponibilitate.

In ceea ce priveste noutatile cu care Klinker Romania se prezinta la expozitie, acestea constau in noi modele de caramida aparenta si de pardoseala, dispuse sa satisfaca pana si cele mai pretentioase cerinte in materie de design.

Promotia ce se derulează pe parcursul zilelor CONSTRUCT EXPO consta intr-un discount de 10% pentru toti vizitatorii standului KLINKER ROMANIA, pentru toate produsele disponibile, indiferent de model.
La standul companiei nu se va găsi doar caramida aparenta, pavaj si pardoseala de calitate și bun-gust, care vă invită să visați la nenumarate combinații de modele și nuanțe, ci și oameni dornici să răspundă tuturor întrebărilor avute și să vă ajute în luarea celei mai bune decizii în ceea ce privește așteptările și necesitatile dumneavoastra privind designul construcției.

Program de vizitare CONSTRUCT Expo:
8 - 10 martie (joi-sâmbătă), între orele 10.00 și 18.00
11 martie (duminică), între orele 10.00 și 16.00


Acces:
Bilet intrare adulti/studenti: 10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate


Alte informații despre eveniment, pot fi obținute prin intermediul:

www.constructexpo.ro
construct@romexpo.ro
Construct Expo Romexpo

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
Copyright (c) 2018 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate