Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Stimata Doamna Director/ Stimate Domnule Director,

ROMEXPO S.A. are placerea sa va invite sa participati, in perioada 14-17 Martie 2019, la cea de-a XXIV editie a

ROMTHERM

Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul instalatiilor de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatiilor de alimentare cu gaze, instalatiilor tehnologice, instalatiilor termice, de incalzire, instalatiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor si instalatiilor cu rol in securitatea la incendiu, fiind un eveniment adresat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international.

ROMTHERM se va desfasura in perioada 14-17 martie 2019, in Pavilionul B2, avand un design inovator, pavilionul B2 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.


Motive de a participa la editia 2019:
• Veti avea ocazia sa va organizati participarea intr-un pavilion construit la standarde internationale
• Veti beneficia de oportunitatea de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
• Veti intalni potentiali clienti si parteneri din industrie, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
• Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
• Pe durata expozitiei vor fi organizate conferinte si seminarii, dedicate in special vizitatorilor specialisti;

Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cat si prin intermediul ambasadelor romane in strainatate si a Camerelor de Comert si Industrie din Romania cu care avem deja incheiate acorduri de colaborare.

In aceeasi perioada se vor desfasura: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Intr-un cadru profesionist, Romexpo a reunit, la targurile din perioada 8-11 martie 2018, 442 de firme pe o suprafata de 15.820 mp din 24 de tari. De asemenea, pentru a profita de ofertele puse la dispozitie in cele patru zile de manifestari expozitionale, targurile au fost vizitate de 16.600 de vizitatori!

Inregistrare
Pentru a va alatura, timp de 4 zile, specialistilor din domeniu va invitam sa va inscrieti la ROMTHERM 2019. Formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.romtherm.ro, iar pentru informatii suplimentare puteti contacta echipa de proiect, care va sta cu placere la dispozitie:

Mihaela Pane – Manager Proiect
Mobil: 0749 275.222
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Fax: 021 207.70.70
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Irina Topciu – Organizator
Mobil: 0744 333 556
Telefon: 021 207.70.00 int. 1103
Fax: 021 207.70.70
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro
Web: www.romtherm.ro

Fiind convinsi ca participarea la Romtherm reprezinta o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii Dumneavoastra, va asteptam sa va alaturati celui mai important eveniment de profil.

Cu aleasa consideratie,
Mihai Costris
Director General

 

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
Copyright (c) 2018 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate