Daca acest e-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Romexpo Header

Stimata Doamna Director / Stimate Domnule Director,

Ne face o deosebita placere sa va informam ca ROMEXPO S.A. impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, va organiza in perioada 30 mai – 2 iunie 2019, a patra editie a

SENIOR EXPO
Targ dedicat seniorilor

Prin organizarea acestei manifestari expozitionale, Romexpo isi propune sa acopere o nisa putin exploatata in Romania, sa cresca gradul de familiarizare cu nevoile si problemele cu care persoanele de varsta a III-a se confrunta, sa asigure persoanelor varstnice si apartinatorilor un spatiu in care acestia sa gaseasca toate serviciile si produsele cautate, sa faciliteze intalnirea fata in fata a managerilor de clinici si camine de batrani cu producatorii de mobilier, echipamente si accesorii specifice si sa promoveze activitatile sportive si de relaxare pentru seniori.

SENIOR EXPO se va desfasura in perioada 30 mai-02 iunie 2019 in Pavilionul B1! Avand un design inovator, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala. De asemenea, in aceeasi perioada va avea loc BOOKFEST – Salon International de Carte, ce a atras in anul 2018 un numar de peste 100.000 de vizitatori specialisti si public larg.


Motive de a participa la SENIOR EXPO 2019:

• Veti avea ocazia sa va organizati participarea intr-un pavilion construit la standarde international;
• Ofertele speciale prezentate de firma dumneavoastra vor fi promovate in avans publicului vizitator prin site-ul manifestarii, newslettere speciale si prin materiale de presa care vor fi distribuite prin intermediul parteneriatelor incheiate;
• Veti beneficia de locatia perfecta, evenimentul desfasurandu-se la ROMEXPO, cel mai important centru expozitional din Romania;
• Manifestarea se va desfasura in aceeasi perioada cu: TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum;
• Evenimentul va fi promovat unui public atent targetat prin intermediul spoturilor TV si radio, prin articole in presa scrisa, prin campanii online prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Inregistrare:
Va invitam sa va alaturati participantilor la targul SENIOR EXPO 2019 completand formularele de inscriere ce sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.senior-expo.ro, si sa contactati pentru informatii suplimentare, echipa de proiect care va sta cu placere la dispozitie:

Mihaela Pane – Manager Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Mobil: 0749 275.222;
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Marian Cosoiu – Organizator
Telefon: 021 207.70.00 int. 1117
Mobil: 0749 051 417
E-mail: marian.cosoiu@romexpo.ro

Web: www.senior-expo.ro

Fiind convinsi ca participarea la Senior Expo reprezinta o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii Dumneavoastra, va asteptam sa va alaturati celui mai important eveniment de profil.

Cu consideratie,

Mihai Costris
Director General

Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici
©2018 Company name. All rights reserved.