RAILF-Romcontrola 2015 - Prinde startul noutatilor din automatizari, instrumentatie si laborator
Prinde startul noutatilor din automatizari, instrumentatie si laborator - RAILF-Romcontrola 2015
Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Prinde startul noutăţilor din automatizări, instrumentaţie şi laborator la RAILF-Romcontrola 2015


Armaturenfabrik Franz Schneider si Controltech Solutions SRL prezinta noutatile propuse industriei romanesti in 2015



Armaturenfabrik Franz Schneider
(www.as-schneider.eu/home-ro.html), a dezvoltat o noua gama de produse.

“Taurus” este numele puternic al noii game de valve. Un nume potrivit, pentru ca acesta reprezinta armaturi de process de la 2” pana la (pentru inceput) 6”, prevazute pentru utilizarea in industria de titei si gaze, direct pe magistrala. Multumita echipei de proiectare, s-a conceput un produs care se evidentiaza si care se deosebeste in mod clar de celelalte produse si prin design, care a fost dezvoltat in colaborare cu un birou de design.


Taurus – Valve Double Block and Bleed pentru proces

Caracteristici:
-Valvele Double Block and Bleed din seria Taurus sunt confectionate in conformitate cu standardele industrial ASME B16.34, ASME B31.3, ASME B16.5, API 6D / ISO 14313;
-materialul standard utilizat este otel carbon LF2 prelucrat prin forjare si otel inoxidabil 316;
-fabricat in conformitate cu Directiva pentru Echipamente sub Presiune (PED)
-valvele pot fi furnizate cu orice fel de acoperire pentru protective impotriva factorilor de mediu, in concordanta cu cerintele clientilor
-certificare si trasabilitate – certificate de material 3.1, respectand standardul EN 10204. Un cod unic este poansonat pe fiercare componenta importanta, realizandu-se astfel legatura cu certificatele si analizele chimice ale materialului utilizat.

Beneficii:
-ansamblu compact
-greutate redusa
-costuri de instalare si intretinere reduse
-economie de spatiu semnificativa

Pentru mai multe informatii despre valvele Double Block and Bleed, va invitam sa vizitati site-ul nostru, www.as-schneider.com



Controltech Solutions SRL reprezintă compania ROTORK în România, www.controltech.ro, unde s-a impus ca un furnizor și partener de încredere pentru întreaga gama de acționări electrice, pneumatice, hidraulice, reductoare, kituri de montaj, piese de schimb, precum și ansambluri complete MOV, robinete ON-OFF, robinete fail-safe, robinete de reglare și control, având toate autorizațiile și calificările necesare furnizării de suport tehnic, comercial și service.



În parteneriat cu fabrici de robinete consacrate din Anglia, Germania, Italia, Spania sau Cehia, Controltech Solutions livrează toate tipurile de robinete impuse de aplicațiile clienților, cum ar fi robinete cu sferă, robinete sertar-pană, robinete cu ventil, robinete de reținere, robinete fluture, filtre, supape de siguranță, accesorii sau produse speciale. Pentru toate acționarile livrate, atât individual, cât și ca ansamblu robinet acționat, Controltech Solutions asigură montajul, testarea și punerea în funcțiune, precum și automatizarea necesară la cererea clientului. De peste 50 ani, inginerii din toată lumea se bazează pe cele mai inovative și sigure soluții Rotork pentru acționarea robinetelor și controlul debitului lichidelor, gazelor sau pulberilor. Prin fabricile sale din Anglia, Italia, Suedia, Olanda, Statele Unite ale Americii și cele peste 180 de birouri din 95 de țări, Rotork asigură o prezență globală pentru companiile din industria de petrol și gaze, industria apei și tratamentului apei, aplicații HVAC, industria energetică, industria navală, industria minieră, industria alimentară, farmaceutică și chimică.

În completarea gamei de acționări electrice inteligente IQ3, s-a dezvoltat noua interfață intuitivă cu control non-intruziv prin tehnologia Bluetooth, Remote Hand Station pentru acționările instalate în locații greu accesibile. Practic, echipamentul oferă operatorului o replică exactă a sistemului de monitorizare și control al acționării, dar la o distanță de până la 100 metri de robinet cu alimentare direct din acționare, inclusiv în varianta pentru mediu potențial exploziv.

De asemenea, Rotork a lansat a treia generație de acționări electro-hidraulice independente Skilmatic care combină simplitatea unei acționări electrice cu precizia acționării hidraulice și siguranța sistemului mecanic de operare fail-safe prin revenire cu arc. Aceste acționări complexe sunt folosite în aplicații critice de siguranță cum ar fi ESD (Emergency Shutdown) sau ROSoV (Remotely Operated Shutoff Valve) cu dezvoltarea unor momente de până la 20.000Nm. Gama SI3 permite posibilități multiple de configurare pentru viteza de operare, funcționalitate, control, monitorizare, data logging, semnale ESD programabile, opțiuni de siguranță pentru aplicații SIL2 și SIL3, precum și flexibilitate prin integrarea în sistemul Pakscan dezvoltat de Rotork sau Foundation Fieldbus®, DeviceNet®, Profibus®, Modbus® și HART®, PST (Partial Stroke Testing) pentru testarea completă a robinetului.

În 2015 Rotork lansează noul actuator electric Rotork IQT care îmbunătățește tehnologia de operare cu acționare directă a robinetelor sfert de tură prin funcționalitatea avansată și capabilitățile de monitorizare si control ale celei de-a treia generații de acționări inteligente Rotork. Cu rezultate excepționale în teren, dovedite de mii de acționări IQ3 multi-tură instalate cu succes, noile funcționalități implementate actuatorului compact și robust IQT includ capabilități avansate de data logging și comunicații dezvoltate ca răspuns la cerințele utilizatorilor de a avea acces la mai multe date, atât în teren, cât și în camera de control.

Controltech Solutions este furnizor agreat pentru Transgaz, Romgaz, OMV Petrom, Rompetrol, Nuclearelectrica, Siemens, Emerson, Kraftanlagen, Kremsmueller, Bopp & Reuther, Totalgaz Industrie, Romvalves, HEPA etc. precum și pentru beneficiari externi unde numeroase produse livrate de Controltech Solutions au fost exportate ca parte a skidurilor realizate de contractori români pentru proiecte externe.

Informații tehnice detaliate despre gama extinsă de produse Rotork sunt disponibile pe pagina web www.rotork.com, precum și prin intermediul Controltech Solutions - reprezentanța Rotork România.





AAIR-Romexpo S.A. – un parteneriat de succes pentru evenimentul RAILF-Romcontrola 2015

Începând cu această ediţie RAILF-Romcontrola se va desfasura în aceeiaşi perioadă cu TIB – Târgul Internaţional Tehnic Bucureşti, ExpoEnergie şi Inventika. Estimăm participarea a aproximativ 300 de companii expozante principale din 14 de tari, pe o suprafaţa expozițională de aproximativ 14.000 mp, beneficiind de prezența a cca. 10.000 de vizitatori profesionali din România și din străinătate (această proiecție este bazată pe statisticile de la edițiile anterioare ale celor 4 evenimente).

Fiind cel mai important eveniment din România dedicat automatizărilor, instrumentației și aparaturii de laborator, interesul privind participarea la RAILF – Romcontrola 2015 (Expoziție și Simpozion) este în creștere.

In acest sens până în prezent și-au anunțat deja participarea firmele: Armaturenfabrik Franz Schneider, ASTI Automation, Balluff Automation, Bosch Rexroth, Controltech Solutions, Dolsat Consult, Festo, Honeywell, Hasel Industrial, ICPE Bistrița, IFM Electronic, Industrial Electrical Solutions, Interbusiness Promotion & Consulting, Kimet, Metromat, Messer România Gaz, Mikon Systems, Mitsubishi Electric Europe B.V., Namicon Testing, Nivelco Tehnica Măsurării, Romvega, S_Ind Process Control, SMC, Technosam, VDR&Servicii.


Simpozion RAILF – Romcontrola 2015

În cadrul Simpozionului organizat în cadrul evenimentului RAILF-Romcontrola, în afara noutăților pe care o serie dintre firmele sus menționate le vor aduce la cunoștința specialiștilor, vor face prezentări deosebit de consistente și interesante SNTGN TRANSGAZ S.A. Mediaș și Facultatea de Automatică și Calculatoare –U.P.B. Temele propuse până în prezent în cadrul Simpozionului sunt:

- Noutăţi FESTO în automatizări: Standardul Industrial 4.0;
- LEAN Execution of Automation Projects;
- IFM Condition Monitoring;
- Sistem de răcire controlat, cu recuperarea căldurii din prelucrarea aluminiului prin extrudere;
- Optimizarea procesului de automatizare a fluidelor;
- Problematica implementarii unui model de calcul hidraulic pentru un sistem de transport gaze naturale, utilizând programul SIMONE;
- Parteneriate de succes pentru o mai bună dezvoltare a abilităţilor practice ale studenţilor şi integrarea pe piaţa muncii;
- Echipamente şi tehnologii recente National Instruments şi Quanser.



Program

RAILF-Romcontrola 2015

Informatii contact:
T: +4 0758 837 734
E: nicolae.radoveneanu
@romexpo.ro

W: www.railf.ro
Newsletter

Newsletter

Newsletter 170
Newsletter 169
Galerie Foto

Galerie Foto

Vezi cum a fost la editia anterioara !
Logolkdin
Conecteaza-te cu noi pe LinkedIn si alatura-te specialistilor din domeniu.
Viziteaza pagina Romexpo SA pe LinkedIn!

În vederea evaluării oportunităţii de participare ca expozant, vizitator specialist sau pentru informaţii suplimentare şi modalitatea concretă de înscriere şi participare la eveniment, puteţi vizita site-ul oficial al evenimentului www.railf.ro

romexpo@romexpo.ro
Daca doriti sa nu mai primiti deloc oferte din partea ROMEXPO S.A., dati click aici.
Copyright (c) 2015 | ROMEXPO | Toate drepturile rezervate.                Termeni si conditii